Reseller Hosting op Linux of Windows servers

Als reseller zorgt u zelf voor de aanmaak en beheer van de domeinnamen en accounts op ons controle paneel. U verleent zelf uw klanten de nodige support, zijn er problemen of vragen waar u geen weg mee weet dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

U kunt zelf uw hostingpakketten samenstellen en uw verkoopsprijzen bepalen. De ruimte die u huurt kunt u zelf verdelen onder de verschillende accounts.

Hosting op Linux of Windows servers

linux windows hosting U kunt kiezen voor een Reseller account op een Linux server (met PHP - MySQL ondersteuning) of een Windows server (met ASP en ASP.net ondersteuning).
Voor de meeste klanten is de Linux oplossing de beste keuze, deze accounts zijn goedkoper en geven u de meeste flexibiliteit.

Een windows account moet u enkel kiezen indien uw klanten gebruik willen maken van ASP en/of ASP.net eventueel in combinatie met Microsoft Access of MSSQL databases (in optie).

99,9% Up-Time garantie

99,9% server uptime garantieDankzij onze jarenlange ervaring (wij bieden hosting aan sinds 1997) en onze multiple redundante connecties kunnen we u een kwaliteitsgarantie en 99,9% up-time garantie garanderen.

Uitgebreid controle paneel

uitgebreid webhosting controle paneelMet ons Hosting controle Paneel heeft u zelf volledige controle over uw reseller account.
Uw kunt uw klanten ook een toegang aanbieden waarmee ze enkel hun domein kunnen beheren.
Configuratie van mailboxen, databases, wijziging van wachtwoorden, opvragen van statistieken, spam filter aanpassen ...  en nog veel meer.

Meerdere domeinnamen koppelen aan 1 hosting account

meerdere domeinnamen hosting U kunt een onbeperkt aantal domeinnamen koppelen aan 1 hosting pakket.
Dit is gratis indien geregistreerd via TSC, voor het koppelen van een domeinnaam die niet geregistreerd is via ons is er een meerprijs van 10 EUR per jaar.

24op24 7op7 server monitoring

24 op 24 server monitoringWij controleren onze netwerkomgeving en onze servers 24x7, iedere dag van het jaar vanop verschillende locaties.
Onze medewerkers krijgen onmiddellijk een alert bij een probleem of aankomend probleem waardoor we snel en doelgericht kunnen reageren.

Servers in ultra beveiligd datacenter

hosting servers in beveiligd datacenterOnze servers staan in een streng beveiligd datacenter te Diegem (vlakbij Brussel) en zijn verbonden met verschillende snelle, redundate en betrouwbare netwerken zodat uw site altijd en overal supersnel bereikbaar is. Een tweede datacenter te Amsterdam gebruiken we voor de replicaties van de back-ups en de secondary nameservers die hierdoor in gescheiden netwerken op geografisch gescheiden locaties staan.

100% groene stroom

webhosting met 100% groene stroomDe electriciteit in het Datacenter wordt geleverd door Nuon Nature.
De groene stroom van Nuon komt voort uit wind, water en zon. Dat zijn bronnen die onuitputtelijk zijn en op 100% natuurlijke wijze energie genereren. Hernieuwbare energie, dus.
Onze kantoren zijn uitgerust met zonnepanelen waarmee we Zelf groene stroom produceren, voldoende om onze eigen behoefte te voorzien.